Cosmetische voetverzorging Amsterdam

Tanja's nails and more

Cosmetische voetverzorging Amsterdam

Nagelstudio

Vergeet de standaard pedicure behandeling, vaak staat u naar een kwartier weer op straat,zonder eigenlijk echt het resultaat wat u wenst. Wanneer u plaats neemt in deze spa pedicure throne kunt u onmiddelijk genieten van de ingebouwde shiatsu massage, gelijktijdig laat u uw voeten masseren in het whirlpool voetenbad, daarna worden uw teenagels in model gevijld en uw nagelriemen verzorgt, uw eelt verwijderd, waarna uw voeten een gedegen scrub behandeling ondergaan.

Vervolgens een verzorgend en ontspannend masker en dan sluit de behandeling met een kleine massage. U kan kiezen of u uw teennagels wil voorzien van een lak, u heeft de keuze uit meer dan 100 OPI kleuren. Ook is het mogelijk uw teen nagels te voorzien van een french manicure met gel, dit blijft minimaal 6 weken zitten, zonder lifting. Ook tijdens deze behandeling werk ik uitsluitend met O.P.I producten.

Vaak constateer ik tijdens de behandeling kalk/schimmel nagels, ik verwijder het slechte gedeelte en reconstrueer een totaal nieuwe nagel waardoor u zich nergens meer voor hoeft te schamen, vele klanten zijn u voorgegaan.

Deze totale behandeling, exclusief reconstructie nagel(s), kost u 50 euro, in geval van reconstructie nagel(s) kan ik de prijs pas bepalen na het zien van de beschadidigde teen nagel(s).

Kijk voor meer informatie op www.staybeautiful.nl